Sirpa

Sirpa Matosaari heter jag och jag bor i Trollhättan ihop med mina härliga hundar: Roope, Danny, Zimme och mina katter: Eetu och Moses

Lite om vem jag är:

Född i Finland -65 där vi bodde på landet med massa olika sorters djur: får, sköldpaddor, kaniner, marsvin, möss, katter, hundar. undulater..osv......

Jag flyttade till Sverige med min mamma och syskon -79.

Gick högstadiet i Västerås och gymnasiet i Trollhättan. Fick jobb direkt efter skolan som undersköterska i äldreomsorgen där jag fortfarande jobbar kvar efter 29 år.

Första hunden vi skaffade i Sverige var en Samojedhund, sen Grand Danois och sedan -84 Basset Hound. Varit trogen rasen snart 30 år. Jag har suttit med i olika hundklubbar i många år och var med och bildade Svenska Bassethoundsällskapet och Svenska Basset klubben Väst. Satt även i huvudstyrelsen SBaK några år och har även varit valphänvisare 10 år.

Ställt ut frekvent 30 år med toppenframgångar. Ägt hundar som vunnit åtskilliga Årets Basset Titlar och Championat samt Världsvinnare...även BIS-1 Skk Sofiero.

Lever singelliv men hoppas träffa hundintresserad go kille...Just nu ägare till 3 basset hound, en maine coon hankatt på 9 kg och en huskatt.


Sirpa Matosaari   


Mobil 0705954122 

Halvorsväg 120

46142 Trollhättan

Sweden

 

Mail: roopedanny@gmail.com

 

Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS